DESPRE NOI


Totul a inceput dintr-o joaca, acum 20 de ani; abia terminasem facultatea cand, cu un aparat de sudura de imprumut si alte scule adunate de la prieteni, am realizat prima lucrare de “instalatii”: o reparatie la niste calorifere care curgeau, la un amic acasa.

Andrei Museteanu - Director General - Anconi Group


Au urmat alte mici reparatii, apoi lucrari mai “serioase”, o centrala murala noua, o instalatie de incalzire noua, aere conditionate, instalatii sanitare, instalatii electrice, apoi o hala… restul este istorie.

Astfel s-au pus bazele firmei Anconi, de catre Andrei Museteanu (ANdrei CONstructii Instalatii) o firma cu capital integral romanesc, pornita de jos, cu notiunile pur teoretice despre instalatii capatate in facultatea de profil, dar animata de optimism, multa pasiune si dorinta de a lasa ceva bun in urma la finalul fiecarei lucrari.

20 de ani de munca, de provocari noi, de lucrari “in premiera”, de formare a unei echipe tinere si dinamice care a crescut constant in timp ca valoare, de investitii in tehnologii noi, cursuri de specializare si acreditari, au condus la ceea ce este azi brandul Anconi, un renume in domeniul instalatiilor din Romania, o afacere de succes.

Astazi, grupul Anconi realizeaza toate lucrarile cu aceeasi satisfactie si seriozitate, indiferent daca sunt proiecte de instalatii cu bugete de milioane de euro sau banale reparatii la “niste calorifere”…


CERTIFICARI