TESTIMONIALE

In cursul anului 2009, SC ALPINE SA a fost beneficiarul lucrarilor de instalatii executate de catre ANCONI GROUP, in calitate de subantreprenor in cadrul contractului nr. 785/08.06.2009, obiectiv “SEDIU FIRMA NOVO INVEST – OTOPENI”, a carui valoare totala a fost de 388150.41 euro fara TVA. Fata de sarcinile asumate prin oferta tehnico-financiara, ANCONI GROUP si-a respectat cu rigurozitate obligatiile contractuale privind caracteristicile tehnice, calitatea executiei lucrarilor, precum si termenele de executie, fapt pentru care a primit din partea companiei noastre calificativul “FOARTE BINE”. In fapt, pe parcursul derularii contractului nu au fost receptii amanate sau respinse. Datorita acestor aspecte, precum si faptului ca nu au existat litigii, consideram ca ANCONI GROUP este un partener serios, pe care il recomandam in derularea oricaror contracte de acelasi fel.

SC ALPINE SA<br>DIRECTOR DIVIZIE<br>Vlad Spirescu

Noi, SC ROTARY CONSTRUCTII SRL, reprezentata prin dl. Mirel Marcu, in calitate de Director Productie, prin prezenta scrisoare ne manifestam aprecierea pentru firma ANCONI GROUP si o recomandam ca fiind un ANTREPRENOR DE INSTALATII MECANICE SI ELECTRICE serios si care ofera servicii de calitate. Am colaborat cu ANCONI GROUP ca ANTREPRENOR DE INSTALATII pe urmatoarele proiecte:
• Reabilitare Sediu Politia de Frontiera Drobeta Turnu Severin
• Ansamblu rezidential Antiaeriana
• Ansamblu rezidential Odai
• Piata Progresul
Prezenta poate fi utilizata de ANCONI GROUP in dosarul de prezentare si la licitatii.

SC ROTARY CONSTRUCTII SRL<br>Mirel Marcu

Noi, SC LSG BUILDING SOLUTIONS SRL, reprezentata prin dl. Filcenco Alexandru, in calitate de Director Tehnic, recomandam ANCONI GROUP ca fiind un partener de afaceri stabil si serios. Prin prezenta dorim sa exprimam aprecierea si satisfactia noastra fata de colaborarea pe care o avem cu ANCONI GROUP. Intreaga noastra colaborare privind executia instalatiilor de HVAC in cadrul proiectului FCC SKY TOWER – Bd. Floreasca 242-246, Bucuresti s-a desfasurat in conditii de profesionalism, bucurandu-se in acelasi timp de seriozitate si promptitudine. Prezenta poate fi utilizata de ANCONI GROUP in dosarul de prezentare si la licitatii.

SC LSG BUILDING SOLUTIONS SRL<br>Dl. Filcenco Alexandru

Noi, SC EUROPOLIS PARK BUCHAREST ALPHA SRL, membru al CA IMMO, reprezentata prin dl. Andrei Jerca in calitate de Asset Manager, recomandam ANCONI GROUP ca fiind un partener de afaceri serios si stabil. Prin aceasta scrisoare ne exprimam aprecierea si satisfactia privind colaborarea dintre noi si ANCONI GROUP. Contractul dintre companiile noastre privind realizarea lucrarilor de instalatii sanitare, electrice si de protectie la incendiu in depozitele pe care le detinem in Europolis Park Bucharest, Str. Italia 1-7, Chiajna, jud. Ilfov, a fost executat in conditii de profesionalism, seriozitate si promptitudine. Prezenta scrisoare poate fi utilizata de ANCONI GROUP in dosarul de prezentare si la licitatii.

SC EUROPOLIS PARK BUCHAREST ALPHA SRL<br>Andrei JERCA